Nederlands | Deutsch | English

voordeurWie zijn wij:

Wij zijn Sonja en Rinus Kannegieter, twee nuchtere (ex) Noord-Hollanders die in de vulkaaneifel hun droom proberen waar te maken.

Die droom sluimerde al een aantal jaren in ons hoofd: iets voor jezelf beginnen zodat je de touwtjes zelf in handen hebt en gewoon je eigen beslissingen kunt nemen en je eigen toekomst bepalen. Uiteindelijk is die droom een B&B in de Duitse vulkaaneifel geworden: Der Schmetterling.

Omdat de vulkaaneifel nog een relatief onbekend gebied is bij vakantiegangers uit Nederland en we de natuur zo goed mogelijk willen proberen te bewaren, gaan wij met respect met de natuur om.

Dat betekent onder andere dat wij bewust omgaan met energie en afval. Wij gaan ervan uit dat onze gasten dat ook doen.

Het is ons doel om het onze gasten zo veel mogelijk naar hun zin maken en daarom staan wij dus open voor allerlei wensen en ideeën. Als wij iets speciaals of iets heel gewoons voor u moeten organiseren dan zien wij dat als een uitdaging.

Dus als u alleen, met zijn tweeën of met een groep komt, u iets te vieren hebt of gewoon iets gezelligs wilt doen, of juist helemaal niets, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Tot ziens in de vulkaaneifel,

Rinus en Sonja Kannegieter