Nederlands | Deutsch | English

voordeurWie zijn wij:

Eind 2008 zijn wij, Sonja en Rinus Kannegieter vanuit Nederland naar Birresborn vertrokken om daar een B&B te beginnen in de prachtige Eifel.

Wij vinden het heerlijk om onze gasten een beetje te verwennen. Bij aankomst is er altijd iets te drinken en bij mooi weer bij voorkeur op een van de mooie plekjes in onze tuin.

Rinus helpt graag als er problemen met fiets of motor zijn en Sonja houd van koken, dus als je in de avond mee wilt eten schuif je gewoon aan voor het dag menu. Natuurlijk houden we rekening met dieet wensen van onze gasten.
In de ochtend haalt Rinus verse broodjes bij onze bakker en maakt Sonja het ontbijt buffet. Wil je wat drinken, dan staat er in de koelkast frisdrank, bier en wijn. We proberen onze gasten zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen.

Vele gasten hebben onze B&B al bezocht en veel daarvan komen ook regelmatig weer terug. Wij verheugen ons op jullie komst, of dat nu met een groep, familie, alleen of met z’n tweetjes is, wij heten jullie welkom in onze B&B Der Schmetterling.

Vriendelijke groeten uit Birresborn,

Sonja en Rinus Kannegieter.